VN KONZULT, s.r.o.


Úvod

Firma VN KONZULT, s.r.o. jako samostatný subjekt působí v oblasti poradenství pro rozvoj venkova od roku 2003. Její představitelé nabývali zkušenosti z dané oblasti již od roku 2000.

Záběr činnosti firmy je široký, od posouzení vhodnosti a především věcnosti případných záměrů, zpracování podkladových dokumentů a žádostí, organizace výběrových řízení, pomoc při administraci projektů až po konečné vyhodnocení. Týká se využívání dotačních programů ČR a EU.

Hlavní činnost firmy však spočívá v dlouhodobém, koncepčním a kontinuálním organizačním poradenství pro územní celky a zájmová sdružení, především na území okresů Pardubice a Chrudim v Pardubickém kraji, v oblasti udržitelného rozvoje venkova.

Bavíme se realizací vlastních projektů a organizační pomocí při pořádání společenských, kulturních, osvětových a vzdělávacích akcí ve spolupráci se subjekty v zájmovém území a ucelenou propagací regionů v oblasti cestovního ruchu.

Cílem naší činnosti je pomoc při vytváření vhodných podmínek pro obnovení tradiční pospolitosti obyvatel a nastavení kroků ke zvýšení hospodářské stability regionů na základě principů bioekonomiky prostřednictvím maximalizace osvěty v rámci využívání místních zdrojů za spolupráce veřejného sektoru, podnikatelů a neziskových a zájmových organizací.


O výsledcích našich projektů, akcí a činnosti se můžete dovědět více v aktualitách, dokumentech a fotogaleriích námi organizovaných či spoluorganizovaných akcí a jednotlivých subjektů uvedených na liště úvodní strany. Stačí kliknout.........